Het team

Anita t Jong 10-14 Hoogeveen

Anita ’t Jong
(afdelingsleider)

Juf Anita vindt het belangrijk dat elke leerling echt gezien wordt. Dat ze met en van elkaar leren, zodat ze straks met een flinke rugzak vol kennis en vaardigheden kunnen uitvliegen, een mooie toekomst tegemoet.

Claudia de Grooth
(leerkracht)

Juf Claudia geniet ervan dat zij als leerkracht en coach met de kinderen mag meewandelen en ze ziet opbloeien. Elk kind is uniek én belangrijk. Dat wil zij de kinderen graag meegeven.

Mandy Felz 10-14 Hoogeveen

Mandy Benjamins
(leerkracht)

Juf Mandy vindt het belangrijk dat 10-14 Hoogeveen een plek is waar iedereen zich prettig voelt. Door plezier te maken, kun je je het beste ontwikkelen. Plezier maken doet ze zelf ook, want ze geniet elke dag weer van het lesgeven.

Pidi Reitsma
(afdelingsleider)

Pidi is bij 10-14 Hoogeveen betrokken vanuit het het Roelof van Echten College. Hier is ze al jaren afdelingsleider van de eerste twee klassen. Haar grote wens is basis- en voortgezet onderwijs te verbinden voor de leerling.

Jij?

Spreekt deze vorm van onderwijs jou aan? Zou je ons team in de toekomst willen versterken? We gaan graag met je in gesprek, ook als er op dit moment geen concrete vacature is.

Agenda

do 29 juni 2023, 16:00 uur
Kennismakingsmiddag nieuwe groep
RvEC, Sportveldenweg 20, Bentinckspark
ma 4 september 2023, 08:45 uur
Start nieuwe schooljaar
RvEC, Sportveldenweg 20, Bentinckspark